Benefiet

In het verwezenlijken van onze missie hanteert BuenO Telecom een werkmethode waarbij wij actief inzetten op het leggen van contact met de doelgroepen die wij bedienen. Wij vinden het belangrijk om te weten wat er daadwerkelijk in de samenleving speelt en proberen op een creatieve manier in de behoeften te voorzien door benefietactiviteiten te organiseren.

Samenwerking door het inschakelen van ons netwerk staat centraal in het ontwikkelen van deze activiteiten. Want alleen ben je sneller, samen kom je verder.

Golftoernooi

In 2018 heeft BuenO Telecom samen met de Stadjerspas van de gemeente Groningen haar eerste benefiet golftoernooi georganiseerd. De opbrengst hiervan ging naar kinderen die in de zomervakantie niet op vakantie kunnen vanwege een financieel tekort binnen het gezin waar zij in opgroeien. In dat jaar hebben wij aan 250 kinderen een dagje Walibi kunnen aanbieden.

In het jaar 2019 waren dat er 500 en voor 2020 gaan wij voor de 1.000.

10 jarig jubileum G-team basketbal

Breedtesport heeft ook onze aandacht. BuenO Telecom is één van de sponsors van het G-team van Basketbalvereninging Groningen, BVG. Het team viert in het seizoen 2019-2020 haar 10-jarig jubileum door nieuw trainingsmateriaal aan te schaffen en leuke activiteiten met elkaar te ondernemen. https://bvgroningen.net/g-team/